Over Claes Exclusive Cars

 

Een passie voor het legendarische automerk "Porsche" ligt aan de basis........

Vanuit deze passie is stilaan een gloednieuw totaalproject ontstaan : "PRC Bvba - PRC Lommel PORSCHE" (voorheen "Claes Exclusive Cars").

 

 

 

 

 

 


James Dean

Verkoop met persoonlijk advies :

Wij helpen u de Porsche van uw dromen te zoeken of nieuw samen te stellen, en streven er naar om uw NIEUWE Porsche of uw Porsche WERKSWAGEN, in een sublieme staat aan te bieden.

Een Porsche Werkswagen is een Porsche die niet valt te definiëren als een gebruikte auto. Dit zijn auto's die verkeren in topconditie en fungeerden als bedrijfsauto's bij Porsche AG. Alle Porsche Werkswagens worden door Porsche AG onderhouden en worden aan de hand van een checklist, met 111 criteria waaraan de Porsche technisch en optisch moet voldoen, gecontroleerd. Dit betekent dat Porsche Werkswagens van hoge kwaliteit zijn. Porsche monteurs hebben deze auto's - indien nodig - met uitsluitend originele Porsche onderdelen weer in topconditie gebracht. Het zijn auto's die voorzien zijn van een aantoonbare onderhoudshistorie. (Gegarandeerd ongevalvrij en een gegarandeerde kilometerstand)

Tevens kunnen wij U ook de geschikte Leasing of Renting voor uw droomwagen aanbieden.

U vindt alvast een selectie terug op onze website. Staat uw Porsche er niet tussen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, zodat we op basis van uw wensen de Porsche van uw dromen kunnen zoeken.

Mocht u zelf eigenaar zijn van een sublieme "Porsche" (classic of actueel); wij helpen u graag met de verkoop hiervan .

Service en onderhoud :

Ook na uw aankoop verdient uw Porsche de beste zorgen. In onze gloednieuwe werkplaats zal uw Porsche (actueel model of "luchtgekoeld") persoonlijk en met vakkennis behandeld worden en dit aan betaalbare kwaliteit met "Originele Porsche Onderdelen" en met de originele "Porsche PIWIS II tester".

Car Care :

Zorg ervoor dat uw Porsche er steeds als nieuw uitziet en dat het Europese klimaat zo min mogelijk invloed heeft op uw autolak, door te kiezen voor een "ProTech" lakverzegeling. Klik voor meer info op onze rubriek "Care Care ProTech".

U zal merken : een gepassioneerd team met jarenlange ervaring staat klaar om u en uw Porsche met de grootste zorg te omringen.

Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!

Rob Claes

© 2012 Claes Exclusive Cars

Webdesign door Bright Sites