Protech beschermende behandelingen

"ProTech" het schoonheidsgeheim van uw Porsche

 

 

ER IS EEN WERELD WAARIN UW PORSCHE ZIJN GLANS VAN DE EERSTE DAG BEHOUDT.

Een wereld waarin schoonheid tijdloos is en de verzorging van uw Porsche een plezier is. In deze specifieke wereld komen technologie en innovatie samen om u de passie voor uw Porsche dagelijks te laten beleven.

 

HET BESCHERMENDE SCHILD.

De ProTech behandeling beschermd op effectieve wijze de gelakte oppervlakken van uw Porsche tegen alle dagelijkse agressies (verontreiniging, insecten, hars, etc...) en helpt daarnaast de intense kleur en glans te behouden.

Protech geeft bij een behandeling van een nieuwe Porsche 5 jaar garantie op de kleur en glans van de gelakte oppervlakken.

De langetermijnbehandeling kan op alle auto-onderdelen aangebracht worden : carrosseriedelen, velgen en zelfs op delen van het interieur van de wagen. Het ProTech product, ontwikkelt door de eigen R&D afdeling, maakt gebruik van de binnenste structuur van de laklaag, hierin en op laat ProTech een dikke beschermende laag achter.
Dit unieke proces wordt enkel door ProTech opgeleide en gecertificeerde technici aangebracht.
Deze technici werken onder optimale omstandigheden, zonder stof en maken gebruik van speciale lampen om ieder detail van de auto te overzien.
U moet er rekening mee houden dat de behandeling van uw auto een dag in beslag neemt.

 

GARANTIE RESULTATEN.

Gemeten met elektronenmicroscopie, kunnen wij stellen dat de ProTech beschermende laag dik is. Door 15% dikte toe te voegen aan de lak, krijgt de auto een sterke bescherming

Glans behoud test :

Afname van de glans door weers- en milieuinvloeden. Weathe-O-Meter test ISO (11341 - 2813)

Om aan te geven hoe goed de langetermijnbehandeling tegen dagelijkse agressies werkt, hebben wij een ProTech behandeld oppervlak laten testen in de meest extreme omstandigheden.

Eén daarvan is de WOM (weather-O-Meter), ontwikkeld door een van de meest gerenommeerde laboratoriums ter wereld. Zij hebben het oppervlak blootgesteld aan de meest extreme weersomstandigheden. De ondervindingen zijn onmiskenbaar. Een oppervlak behandeld met de ProTech langetermijnbehandeling veroudert 10 maal minder snel dan een onbehandelde lak.

Daarnaast behoudt de lak zijn kleur en glans voor de rest van zijn leven. Dit is zonder twijfel het best mogelijke resultaat in deze industrie.

 

MEER DAN EEN SERVICE, EEN OPLOSSING.

De ProCase die u ontvangen heeft bevat het beste van onze kennis en knowhow. De producten, accessoires en het onderhoudsboekje zijn speciaal ontwikkeld om u te helpen bij het in perfecte staat houden van uw voertuig. Wij begeleiden u bij het kiezen van de juiste producten en het uitvoeren van onze professionele wasmethodes om uw voertuig dagelijks te laten stralen.

Meer dan een service, wij bieden u een complete oplossing.

 

 

VEREENVOUDIGDE WASMETHODE.

Geen milieu verontreinigende wasmethode.

 

PRIJZEN.

U kan bij ons steeds terecht voor een persoonlijke prijsofferte voor uw Porsche.

Tevens zijn alle ProTech producten bij ons verkrijgbaar en direct uit voorraad leverbaar. 

 

 


© 2012 Claes Exclusive Cars

Webdesign door Bright Sites